Overzicht zondag 5e klasse D: Buinerveen blijft foutloos, winst voor GKC

Het gaat uitstekend met Buinerveen, dat alweer de vijfde zege op rij boekte. Ook GKC wist weer eens te winnen.

Witteveense Boys ’87 – Buinerveen: 0-3

De stand doet vermoeden dat Buinerveen een gemakkelijke middag kende in Witteveen, maar dat bleek in de praktijk niet helemaal waar te zijn. De thuisploeg was in de eerste helft de betere ploeg, maar wisten de verkregen kansen niet te benutten. Buinerveen scoorde wel en stond na 45 minuten spelen tegen de verhouding in met 0-1 voor door een goal van Bert Timmermans. In de tweede helft speelde Buinerveen een stuk beter en kwam de voorsprong niet meer in gevaar. De koploper van de zondag 5e klasse D liep nog uit naar een ruime 0-3 overwinning door twee goals van clubtopscorer David Karabed.

Sportclub Roswinkel – GKC: 1-3

GKC heeft zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. Op bezoek bij Roswinkel was het met 1-3 te sterk voor de thuisploeg. Ricardo van der Werf had de bezoekers in de eerste helft op voorsprong gezet, maar Roy van der Sluis zorgde voor een snelle gelijkmaker. Wederom was het van der Werf die in de eerste helft doel trof en GKC aan een voorsprong hielp. In de tweede helft bleef het lang spannend en zorgde Danny Kolp uiteindelijk voor de beslissing: 1-3.

SVBC – De Treffer ’16: 5-0

De Treffer ’16 kende een moeilijke middag en kwam er niet aan te pas tegen SVBC. De ploeg uit Barger-Compascuum was een maatje te groot en zegevierde met 5-0. Stan Berends (2x), Kevin Geerts, Sander van Essen en Tim Funke waren trefzeker voor de thuisploeg.