Johan Hollen en KSC na vijf seizoenen uit elkaar

KSC en Johan Hollen gaan na afloop van het huidige voetbalseizoen uit elkaar.

De wegen van hoofdtrainer Johan Hollen en KSC scheiden na afloop van het huidige seizoen. Dat zijn beide partijen in goed onderling overleg overeengekomen. Daarmee komt er een einde aan een samenwerking van vijf jaar tussen beide partijen.

Het was voor beide partijen een lastig besluit, maar zowel het bestuur van KSC als Hollen zelf vonden dit een juiste beslissing. Hollen behaalde in zijn eerste seizoen direct promotie met KSC, dat promoveerde van de 5e naar de 4e klasse. In het daaropvolgende seizoen werd direct een periodetitel veroverd, maar zat promotie naar de 3e klasse er niet in.

Mooie periode

Daarna volgden twee jaren waarin het coronavirus roet in het eten gooide. KSC had de hoop de stap naar de 3e klasse te kunnen maken, maar dat lukte de afgelopen twee seizoenen niet door twee niet afgemaakte seizoenen. Hollen, die terugkijkt op een mooie periode bij de club uit Schoonoord, hoopt in zijn laatste seizoen in ieder geval weer in de top vijf te kunnen eindigen in de zondag 4e klasse D en daarmee eventueel een gooi te kunnen doen naar promotie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Teleurstellende bekerprestaties Kanaalstreek-clubs

De poulefase van het bekertoernooi is gespeeld. Voor de clubs uit de Kanaalstreek leverde ...

TransferTalk: WKE shopt in de Kanaalstreek

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...