JVV met dubbele cijfers langs Zandpol: 12-1!

JVV scoorde er lustig op los tegen Zandpol en bereikte de dubbele cijfers.

JVV speelde zondag de inhaalwedstrijd tegen Zandpol. Het duel werd een waar doelpuntenfestijn en eindigde in een monsterzege voor de thuisploeg. Het werd maar liefst 12-1 voor JVV.

Het was Arnold Santing die de eerste van de twaalf treffers voor zijn rekening nam deze middag, waarna de score voor rust al snel op liep. Tjaard Wortelboer verdubbelde de voorsprong, waarna Dennis de Roo er 3-0 van maakte. Uit een strafschop scoorde de Roo nogmaals en Arvid Oost zorgde voor de 5-0. Stefan Knuppe deed voor rust nog wat terug en bepaalde de ruststand op 5-1.

Na de pauze liep de teller voor de thuisploeg snel verder op. De gasten incasseerden ook nog eens de rode kaart, waarna JVV compleet over de bezoekers heen walsten. Geoffrey Aartsma, die zijn laatste wedstrijd voor JVV speelde maakte er twee na rust en Martin Rozeveld mocht een hattrick noteren. Die voltooide de Roo ook met nog een treffer en ook Rik Schulte deed nog een duit in het zakje. Zo eindigde het duel in een 12-1 overwinning voor JVV.