Sellingen verslaat Holwierde en bekert verder

Sellingen heeft thuis gewonnen van Holwierde en zit in de koker voor de volgende bekerronde.

Sellingen heeft zich ten koste van Holwierde geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Na een vroege 0-1 achterstand draaiden de Sellingers de wedstrijd om en zegevierde het uiteindelijk met 3-2.

De zaterdag derdeklasser kwam goed uit de startblokken in Sellingen en verkreeg al vroeg een voorsprong via Peter Bouwsema. De thuisploeg leek wakker geschud en kwam steeds beter in de wedstrijd. Het leverde de gelijkmaker op van Machiel Buining. Diezelfde Buining zette zijn elftal voor rust nog op een 2-1 voorsprong.

Na de pauze leek Arjan Heeres het duel snel te beslissen in het voordeel van de thuisploeg. Maar ondanks de 3-1 voorsprong werd het toch nog spannend in het slot. Opnieuw was het Bouwsema die scoorde voor Holwierde en met de 3-2 de spanning nog terugbracht. Het bleek echter de laatste treffer van het duel te zijn en zo stapte Sellingen na 90 minuten zegevierend van het veld af. De Sellingers zitten in de koker voor de volgende bekerronde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC strijdend ten onder

GKC heeft in de eerste speelronde na de winterstop een stevige nederlaag geleden. Op ...

Gieterveen heeft geen kind aan Wedde

Gieterveen beleefde een makkelijke middag tegen Wedde, maar vergat een hoge uitslag neer te ...