Titan verliest met minimaal verschil van LTC

Titan weerde zich kranig tegen het hoger spelende LTC, maar verloor uiteindelijk met nipt verschil van de Assenaren.

In de eerste knock-out ronde van de beker stond er voor Titan een thuiswedstrijd op het programma tegen zaterdag tweedeklasser LTC. De Assenaren kennen tot nu toe een redelijk seizoen en bevinden zich in de bovenste regionen van de ranglijst. Op voorhand een lastige opgave voor de equipe van Martin Koppenol. Ondanks het klassenverschil bood Titan goed partij aan de Assenaren, maar dit leverde niet het gewenste resultaat op: 0-1.

Trainer Koppenol kon geen beroep doen op Rick Hendriks, Jos Smidt, Klaas Anne Postmus en Mike Oosting en daardoor maakte de 16-jarige Rick Stavast zijn debuut in een officiële wedstrijd in Titan 1. Hij speelde een prima wedstrijd.

Licht overwicht voor LTC

De eerste kans in de wedstrijd was voor de gastheren. Julian Bruining werd diep gestuurd door de sterk spelende Thijs Over en bereikte Harm Jan Moesker. Zijn inzet werd van richting veranderd en ging daardoor net over de deklat. Vervolgens waren het de gasten die meerdere kansen wisten te creëren. Achtereenvolgens waren het Heering, de Jonge, Woering en Danhof die doelman Poede niet wisten te passeren. Titan kwam er daarentegen ook nog gevaarlijk uit via de snelle Bruining, maar hij wist op zijn beurt Patrick Luiten niet te bereiken. De bezoekers wisten het lichte overwicht voor de rust nog wel tot uiting te brengen in de score. Een voorzet van Djababoe kon niet goed verwerkt worden en daar wist Imre de Jonge optimaal van te profiteren: 0-1.

Buitenspelgoals

In de openingsfase van de tweede helft waren het de bezoekers die kansen hadden om de score uit te breiden. Zowel Heering als Djababoe stuitte wederom op doelman Poede. Aan de andere kant mocht doelman van der Veen van geluk spreken dat scheidsrechter Jansen hem slechts de gele kaart toonde na een forse overtreding op Julian Bruining. Diezelfde Bruining deed even later hetzelfde als wat aanvoerder Mulder en Djababoe namens LTC deden, namelijk rakelings voorlangs schieten. Niet veel later trof Bruining wel doel. Op aangeven van Nick Katoen wist Bruining de bal over de uitkomende doelman te liften, maar de grensrechter had buitenspel geconstateerd. Aan de andere kant werd ook de treffer van Djababoe geannuleerd wegens buitenspel waardoor het bleef bij 0-1. Titan is hierdoor uitgeschakeld en kan het vizier weer gaan richten op de competitie. Aanstaande woensdag speelt Titan de inhaalwedstrijd uit tegen Balkbrug.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel ook kansloos tegen Tiendeveen

Na een grote nederlaag tegen koploper Sweel incasseerde SV Mussel opnieuw een forse nederlaag. De ...

Nederlaag met perspectief voor Alteveer

Voor Alteveer stond de tweede bekerwedstrijd op het programma. Na de midweekse 1-7 oorwassing ...

SJS laat zege in blessuretijd glippen

SJS gaf de overwinning in de slotminuten van de wedstrijd nog uit handen.