SETA brengt NWVV eerste nederlaag toe, periodetitel onzeker voor Nieuw-Weerdingers

SETA bracht NWVV de eerste nederlaag toe, waardoor het nog maar de vraag is of de ploeg uit Nieuw-Weerdinge de eerste periodetitel nog gaat winnen.

(Archief)foto, Jarno Giezen had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de zege van SETA op NWVV.

NWVV had zaterdag in Musselkanaal de mogelijkheid om de eerste periodetitel in de wacht te slepen in de zaterdag 5e klasse F. Die mogelijkheid liet het liggen, want in de Kanaalstreekderby tegen SETA ging het met 4-1 de bietenbrug op. Daarmee deed SETA goede zaken, dat NWVV nu op twee punten genaderd is. NWVV zal moeten afwachten hoe het duel tussen Bargeres en Veendam 1894 gaat eindigen, dat werd namelijk afgelast en moet op een later tijdstip worden ingehaald. 

De ploeg van trainer Johan Hollen kon dus beslag leggen op de eerste periodetitel, maar trof in SETA wel een lastige tegenstander. De Setanen verloren alleen maar hun eerste competitieduel van Bargeres en bleven daarna ongeslagen. Bovendien sloot topschutter Jeroen Buurke na enkele wedstrijden ook nog eens aan bij de ploeg uit Musselkanaal en tegen NWVV was de goalgetter ook weer trefzeker.

Ondanks de scoringsdrift van beide ploegen in de laatste weken, was het deze wedstrijd toch even wachten op de eerste goal. Deze viel vijf minuten voor de rust en het was Denny Feiken die de ban brak voor de thuisploeg. Na rust verdubbelde Buurke de voorsprong en vier minuten later was het pleit beslecht met de 3-0 van Jarno Giezen. NWVV deed daarna nog wel wat terug via Jarno Jansen, maar de spanning kwam niet meer terug in de wedstrijd. Jarno Giezen gaf de zege van SETA nog wat meer glans met zijn tweede goal van de middag: 4-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde niet opgewassen tegen gretig SVV ’04

Westerwolde was donderdagavond niet opgewassen tegen een gretig SVV '04, dat verdiend de punten ...

Alteveer koploper af na zeperd

In een directe confrontatie tegen nummer twee op de ranglijst, Nieuw-Roden, heeft Alteveer haar ...

Tiendeveen laat tiental Mussel kansloos

Mussel trad zaterdag aan in tegen Tiendeveen, dat met vier punten ook een goede start ...