Gasselternijveen boekt tegen DSC ’65 vierde overwinning op rij

Gasselternijveen is bezig met een goede reeks en wist ook DSC ’65 aan de zegekar te binden. Volgende week wacht koploper Schoonebeek.

Foto, blijdschap in de kleedkamer bij Nieveen na de vierde overwinning op rij.

Gasselternijveen boekte tegen DSC ’65 alweer de vierde overwinning op rij. In Daalerveen won het verdiend met 0-2, al had de overwinning nog wat hoger uit kunnen vallen. Nieveen blijft door de winst bovenin meedraaien en kan volgende week inlopen op koploper Schoonebeek dat op bezoek komt in Gasselternijveen.

Zondag werd er gespeeld in Daalerveen tegen DSC. Op een slecht veld begon Nieveen goed aan de wedstrijd en zette het gelijk volle bak druk op de tegenstander. Nadat Koomans eerst nog een kans mistte was het clubtopscoorder Menas Sihasale die na een prachtige pass van Siem Salomons die de 0-1 op het scorebord bracht. Even later hadden Koomans, Saman en Kuiper de score kunnen uitbreiden, maar waren zij net niet scherp genoeg in de afronding.

Na rust begon DSC wat feller en kreeg het een grote kopkans, alleen ging die net een meter langs de goal van doelman Koops. Daarna was het de beurt aan de goed spelende Siem Salomons die van vanaf een meter of 25 de bal prachtig in de verre bovenhoek schoot:0-2. Daarna speelde Nieveen de wedstrijd zakelijk uit en had de score nog hoger kunnen uitvallen. Koomans en Poppinga mistte alleen net het doel. Zo won Gasselternijveen uiteindelijk met 0-2 en gaf het achterin niks weg. Volgende week wacht thuis koploper Schoonebeek. Een mooie test voor de Nieveensters.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Foto’s: SJS gelijk tegen Holwierde

SJS heeft de uitwedstrijd in en tegen Holwierde niet in een overwinning weten om ...

Gieterveen komt niet verder dan remise tegen Roswinkel

Gieterveen heeft verzuimd om de tweede plek in de vijfde klasse F over te nemen ...