Onstwedder Boys verliest van effectiever HS ’88

Onstwedder Boys had voldoende kansen op een resultaat tegen HS ’88, maar de ploeg uit Hoogezand sprong beter met de kansen om.

Onstwedder Boys heeft de uitwedstrijd tegen nieuwbakken koploper HS ’88 met 4-1 verloren. De Boys waren niet minder dan de ploeg Hoogezand, maar dat sprong veel beter met de kansen om. Door de nederlaag van SJS nam HS ’88 de koppositie over in 4D.

In de eerste helft waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd en waren er een aantal mogelijkheden te noteren. Gescoord werd echter niet voor de pauze en dus gingen beide ploegen met een brilstand aan de thee.

Na rust veranderde dat al snel, want de thuisploeg kwam wat dat betreft goed uit de kleedkamer. Na een kwartier spelen in de tweede helft stond het namelijk al 2-0 voor HS ’88. De thuisploeg strafte individuele fouten aan de kant van de bezoekers genadeloos af via Yorick van Dam en Rob Kulsen.

Effectiever HS ‘88

Ondanks de vroege tegengoals in de tweede helft vond Onstwedde weer de aansluiting via een goal van Gerko Scheper. Daarna volgden nog goede kansen op de gelijkmaker, maar Sem Nieuwenhuis, Jarno Sterenborg en Scheper hielpen de mogelijkheden om zeep. Een kwartier voor tijd was het HS ’88 dat wel opnieuw tot scoren kwam en de wedstrijd besliste. Rens van Hartingsveld schoot raak en ook in de slotminuut was het nogmaals van Hartingsveld die doel trof en de 4-1 nog liet aantekenen voor de statistieken. HS ’88 eindigde het duel nog met tien man, Robin Bakker mocht vertrekken na een grove charge op invaller Ricardo Buitelaar, maar dat veranderde niks meer aan de eindstand.