Veelerveen walst ook over Yde de Punt heen

Veelerveen kende ook geen enkele moeite met Yde de Punt en won de wedstrijd uiteindelijk met grote cijfers.

Foto Jacob Musch, Veelerveen was een maatje te groot voor Yde de Punt en zegevierde met 8-0.

Voorlopig staat er in de zondag 5e klasse C geen maat op Veelerveen. De koploper van 5C won alweer voor de zevende keer op rij. Ook Yde de Punt bleek kanonnenvoer voor Veelerveen, dat na negentig minuten spelen met 8-0 zegevierde.

In eigen huis bleek Veelerveen van meet af aan de betere van de twee en dat uitte zich al snel in de openingstreffer van Jelle Oost. Diezelfde Oost verdubbelde even later de voorsprong naar 2-0. Beide keren mocht de aanvaller scoren op aangeven van Yannick Kruizinga. Veelerveen bleef op zoek naar meer en scoorde nog eens twee keer voor rust via Swen Wichertjes en Alwin Prusen.

Ook na rust bleef Veelerveen aanvallend spelen en bleef het doelpunten maken. De thuisploeg liep dan ook verder uit naar een hoge score. Jeffry van der Veen maakte er twee na rust en ook Kruizinga en Jarno van der Laan deden een duit in het zakje. Zo werd de eindstand op 8-0 bepaald en kon Veelerveen opnieuw een overwinning toevoegen aan de toch al uitstekende reeks.

Foto’s Jacob Musch: Veelerveen – Yde de Punt