Overzicht zondag 2e klasse L: Nieuw Buinen lijdt ruime nederlaag

Nieuw Buinen verloor met ruime cijfers van Helpman, WKE ’16 deed goede zaken en Veendam 1894 bleef steken op een gelijkspel.

Nieuw Buinen – Helpman: 2-6

Nieuw Buinen ging in eigen huis met forse cijfers onderuit tegen Helpman. De hekkensluiter begon niet scherp aan het duel en stond al binnen een kwartier spelen op een 0-2 achterstand door toedoen van Danny Dijkstra en Rik Seuren. Via Roy Veeninga verkleinde Nieuw Buinen de achterstand tot 1-2, maar Kevin Hofman zorgde weer voor een marge van twee voor de gasten. De thuisploeg maakte het daarna nog even spannend via Dennis Kunst, maar in de slotfase liepen de gasten mede dankzij twee goals van Dijkstra nog uit naar een ruime 2-6 overwinning.

Rolder Boys – WKE ’16: 1-2

Rolder Boys moet voorlopig afhaken in de strijd om de bovenste plaatsen. In eigen huis verloor het nipt met 1-2 van WKE ’16. Door de nederlaag liepen ook koploper GVAV en nummer twee Valthermond weg, die beiden hun wedstrijden wonnen. WKE ’16 blijft ook in het spoor op plek drie, met slechts drie punten achterstand op koploper GVAV.

Veendam 1894 – Peize: 0-0

Veendam 1894 kwam in het duel tegen Peize niet tot scoren, en daar de gasten dat ook niet deden eindigde het duel zoals het begon in 0-0. Met het punt schoten beide teams niet heel veel op, al liep men toch een puntje uit op ploegen als Stadskanaal en Nieuw Buinen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel maatje te klein voor Raptim

Na de afgelasting van vorige week stond voor FC Ter Apel ’96 een thuiswedstrijd ...

FC Ter Apel’96 start met zege op CEC

Ter Apel maakte een achterstand goed tegen CEC en hield de drie punten in ...

Onstwedder Boys wint eenvoudig van Nieuw-Balinge

Onstwedder Boys kende geen moeite met laagvlieger Nieuw-Balinge en won met ruime cijfers.