Overzicht zondag 3e klasse C: Gieten en FC Ter Apel ’96 moeten genoegen nemen met punt

FC Ter Apel ’96 en Gieten kwamen beiden niet verder dan een gelijkspel en schoten daar niet veel mee op.

FC Ter Apel ’96 – CEC: 1-1

FC Ter Apel ’96 verspeelde in eigen huis twee kostbare punten in de strijd om de bovenste plaatsen in de zondag 3e klasse C. De Kloosterdorpbewoners bleven tegen laagvlieger CEC steken op een 1-1 gelijkspel. Clubtopscorer Daniel Manning had de thuisploeg in de eerste helft aan de leiding gebracht, maar die voorsprong wist Ter Apel niet uit te breiden en vast te houden. In de tweede helft kwam CEC langszij via Michel Kingma waardoor het treffen in 1-1 eindigde.

Gieten – SVV ’04: 1-1

Gieten blijft voorlopig door kwakkelen in de zondag 3e klasse C. Ook thuis wist het niet te winnen van middenmoter SVV ’04. De Gietenaren kwamen al vroeg op een 0-1 achterstand door een goal van Bart Moes. Daarna kreeg Gieten voldoende kansen op de gelijkmaker, maar duurde het lang voordat men langszij kwam. Diep in de tweede helft zorgde Bas Alting voor de 1-1, wat tevens ook de eindstand bleek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 met goed gevoel richting nacompetitie

FC Ter Apel ’96 heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in en tegen ...

Borger kan via nacompetitie promoveren

Borger reisde afgelopen zaterdag van naar SVBO met de wetenschap dat het geen kampioen ...