Overzicht zondag 4e klasse D: EHS ’85 schiet half dozijn vol, zure nederlaag Buinen

EHS ’85 won met ruime cijfers, Buinen leed een zure nederlaag en KSC pakte een punt.

SC Balkbrug – EHS ’85: 0-6

EHS ’85 kende weinig moeite met hekkensluiter Balkbrug en won met ruime cijfers. De ploeg uit Emmerschans zag Andrej Alilovic en Richard Fuhler beiden twee keer scoren. Daniek Camies en Joey Hemme maakten het halve dozijn vol. EHS blijft door de overwinning in het spoor van koploper Schoonebeek en nummer twee Sleen en staat slechts op een punt achterstand.

Sleen – Buinen: 2-1

Buinen had EHS ’85 bijna een goede dienst bewezen, maar de Buunerberen gingen door een late strafschop schlemielig onderuit tegen de nummer twee van 4D. Buinen maakte het Sleen knap lastig en hield het lange tijd op 1-1 door een goal van Michiel Vedder. In de slotminuten ging het nog mis en zorgde een benutte strafschop van Marc Dekker ervoor dat Sleen er alsnog met drie punten vandoor ging. Bij Buinen haalde Bram Komduur het einde niet, de middenvelder incasseerde twee gele kaarten en mocht dus met rood vertrekken.

DVC ’59 – KSC: 1-1

Een gehavend KSC hield een punt over aan het bezoek bij DVC ’59 en dat was volgens KSC-trainer Johan Hollen ook het maximaal haalbare resultaat gezien de vele afwezigen. Bram Berkhout scoorde de enige treffer voor de ploeg uit Schoonoord.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer: geen spektakel, maar wel drie punten

Alteveer moest in de vierde speelronde thuis aantreden tegen Zuidlaarderveen. Voorzichtigheid was deze middag ...

Buinerveen boekt knappe overwinning op Siddeburen

Buinerveen draaide een 0-2 achterstand tegen Siddeburen om in een 5-3 overwinning.