Richtlijnen omtrent kantinebezoek

Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo ook voor het kantinebezoek

Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig te verlaten. Toch zien we dat dit nog niet altijd gebeurt. Daarom hebben we maatregelen omtrent het kantinebezoek nog op een rij gezet.

De sportkantines vallen onder de regelgeving voor de horeca. Voor horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden) is het coronatoegangsbewijs verplicht. De horecavoorziening kan open tussen 06.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds. Zowel in de sportkantine als op het terras geldt dat men gebruik maakt van een vaste zitplaats (placering). Om toegang te krijgen tot de kantine en het buitenterras is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.

Lees het volledige bericht via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/65434/richtlijnen-omtrent-kantinebezoek

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Regio Cup-indeling JO19-1 Groep 1-17

Overzicht van de poule-indeling van de JO19-1 Groep 1-17.

Hollandse velden: v.v. Stedum

De redactie van FC Kanaalstreek stuitte vandaag in Stedum op een pracht van een ...

Competitie-indeling seizoen 2019/2020: Zondag 5e klasse E

Heel veel Kanaalstreekderby's in de zondag 5e kklasse E, waarin maar liefst zes clubs ...