Gasselternijveen speelt gelijk in topper tegen Schoonebeek

Gasselternijveen en Schoonebeek hielden elkaar in een niet al te hoogstaande, maar wel spannende wedstrijd in evenwicht.

Gasselternijveen heeft de topper tegen Schoonebeek met 0-0 gelijkgespeeld. In een matige wedstrijd, die vooral gekenmerkt werd door veel strijd, kwamen beide ploegen niet tot scoren. Derhalve leden beide teams puntenverlies en profiteerden daar de concurrenten Titan en Sleen van, die beiden hun wedstrijden wisten te winnen.

Beide ploegen die tot nu toe goed aan de competitie zijn begonnen maakten er een spannend duel van. Op een slecht bespeelbaar veld konden beide teams moeilijk voetballen en werd het echt een vechtwedstrijd. Nadat Schoonebeek de eerste kans had gemist was het Yordi Saman die oog in oog met de doelman van Schoonebeek faalde in de afwerking. Vlak voor rust had Wessel Koomans nog de 1-0 op de schoen alleen zijn schot werd net geblokt.

Kansen over en weer

Na rust begon Schoonebeek iets sterker aan de wedstrijd en kwam het dreigend voor de goal voor de Nieveensters, alleen mistte het vaak de eindpass om voor de goal te komen. Even later leek Joep Meertens de 1-0 uit een vrije trap binnen te schieten, alleen zijn bal werd ongelukkig van de lijn gehaald door een Nieveenster. Daarna kwamen de gasten bijna op voorsprong. Uit een standaardsituatie kopte Siem Salomons ongelukkig op een eigen doel, maar door een wereldredding van Kevin Koops bleef de stand 0-0. Vervolgens golfde het spel heen en weer en hadden Koomans en Niek Poppinga nog de beste kansen op de overwinning. Vlak voor tijd schoot Koomans de bal diagonaal op de goal, waar de keeper nog net zijn hand tegen aan zette. Poppinga was net te laat om binnen te tikken. Leon Steffens schoot voor de bezoekers in de 85e minuut nog de bal op de lat. Gescoord werd er uiteindelijk niet en zo eindigde deze spannende topper in een 0-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen bovenliggend, EEC winnaar

Zonder één moment in de wedstrijd te zijn geweest, heeft EEC drie punten gepakt ...

Overzicht zondag 4e klasse D: Gasselternijveen wint in doelpuntenfestival

Gasselternijveen won in een spectaculair duel van Wijster en blijft bovenin meedraaien in 4D, ...

Westerwolde zet ongeslagen reeks voort tegen Amboina

Westerwolde kreeg voldoende kansen voor een ruime zege, maar won uiteindelijk nipt.