Overzicht 5e klasse F: VVS Oostwold koploper na zege op Bargeres

VVS Oostwold wist Bargeres te verslaan en pakte daardoor de koppositie in 5F, mede ook door het terugtrekken van Veendam 1894.

VVS Oostwold – Bargeres: 4-2

VVS Oostwold heeft uitstekende zaken gedaan door de topper tegen Bargeres met 4-2 te winnen. Daar leek het in eerste instantie niet op uit te draaien want de Emmenaren namen een 0-2 voorsprong via Coen Tent en Casper Dorgelo. Voor de pauze maakte Romke Smit de aansluitingstreffer. Na de pauze trok VVS het duel in de slotfase naar zich toe. Leon Boer maakte een kleine twintig minuten voor tijd de 2-2. In de slotminuten kwam de thuisploeg voor het eerst op voorsprong door René Dijksterhuis, waarna Smit in blessuretijd met zijn tweede treffer het pleit definitie beslechte: 4-2. Door de overwinning wipte VVS over Bargeres en NWVV heen op de ranglijst. Bovendien trok Veendam 1894 zich terug uit de competitie. Daardoor vervallen er resultaten en is VVS zelfs voorlopig koploper in 5F.

Erica ’86 – Muntendam: 4-1

Muntendam heeft het kelderduel in de zaterdag 5e klasse F met 4-1 verloren van hekkensluiter Erica ’86. Voor de thuisploeg betekende het de eerste overwinning van het seizoen. Voor de muntendammers scoorde Matthijs Niemeijer de enige goal. De Groningers blijven met 6 punten uit 8 duels op de 11e plaats staan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Michel van Brink kopt TEVV naar volle winst

Waar TEVV vorig jaar nog met hangen en wurgen klassenbehoud veilig stelde, zijn de ...

Alteveer verlaat laatste plaats na winst op Harkstede

Door een 0-2 overwinning op Harkstede heeft Alteveer de laatste plaats overgedragen aan Pekelder ...

Overzicht zaterdag 5e klasse F: VVS Oostwold wint topper, Bargeres blijft winnen

Bargeres blijft voorlopig winnen en ziet alleen VVS Oostwold voorlopig in het spoor blijven.