Drenthina snoepte koploper Gorecht een punt af, LTC won op bezoek bij de Weide.

Gorecht – Drenthina: 1-1

Drenthina heeft koploper Gorecht het eerste puntenverlies weten toe te dienen. In een rommelige wedstrijd op een moeilijk bespeelbaar veld kwamen beide ploegen in de eerste helft niet tot scoren. In de tweede helft kwam de thuisploeg snel op voorsprong via Michel Koopman, die profiteerde van defensief geschutter aan de kant van de bezoekers en de bal van dichtbij kon binnen tikken. Niet veel later stond het ook alweer 1-1 via Koen Dekens, die nu profiteerde van defensief geschutter aan de kant van de thuisploeg. In het restant van de tweede helft voerde Gorecht de druk op om de zege nog binnen te halen, maar had Drenthina zich in blessuretijd nog naar de winst kunnen counteren. Beiden lukte niet en dus bleef het bij 1-1 en snoepte Drenthina koploper Gorecht zo de eerste punten van het seizoen af.

De Weide – LTC: 1-3

LTC heeft de wedstrijd tegen de Weide in de tweede helft naar zich toegetrokken. Daarmee kreeg de thuisploeg wellicht wat te weinig. De ploeg uit Hoogeveen kwam in de eerste helft nog op voorsprong via Tim Mulder, maar zag LTC halverwege de tweede helft langszij komen via Marc Heerings. Een kwartier voor tijd kwamen de Assenaren op voorsprong door een goal van Richard Mulder. In de slotminuten besliste LTC definitief het duel via Xander Eisses: 1-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rood aanlopend Drenthina geeft in extremis zege uit handen tegen Elim

Drenthina heeft in extremis een zege uit handen gegeven tegen Elim en zag ook ...

Titan houdt knap stand in Groningen

Afgelopen zondag stond er voor de boomlange formatie uit Nieuw-Weerdinge een uitwedstrijd bij GRC ...

Overzicht zondag 2e klasse L: WKE haakt af, Nieuw Buinen dieper in de zorgen

WKE moet voorlopig de titelaspiraties in de ijskast zetten, Nieuw Buinen verloor opnieuw en ...