Vacature: Buinen zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2022/2023

Voetbalvereniging Buinen is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

VV Buinen en Lucas Kamies beëindigen aan het einde van dit seizoen, na een periode van 5 jaar, de samenwerking. De club is Kamies dankbaar voor zijn jarenlange inzet. Onder hem wist Buinen in 2020 voor het eerst in de clubgeschiedenis te promoveren naar de 4e klasse. Het niet verlengen van het contract is in goed overleg tussen beide partijen tot stand gekomen.

Trainer gezocht

Dat houdt in dat VV Buinen voor het komende seizoen op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer.VV Buinen 1 wil een stabiele 4e klasser worden met groeimogelijkheden voor de toekomst. Lijkt jou dat een leuke klus met een jonge gretige ploeg?! Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!

Wij zoeken een trainer die minimaal UEFA C in het bezit heeft en dit actief onderhoudt. Ook vinden wij het belangrijk dat er prestatiegericht gedacht, gewerkt en gehandeld wordt. We zoeken iemand die met trots trainer is bij onze club en die het enthousiasme en de gretigheid van de ploeg kan omzetten in mooie resultaten.

Bij interesse ziet de club graag een reactie met motivatie tegemoet. Je kunt daarvoor contact opnemen met Michiel Vedder 0612594739 / Albert Stevens 0629380132 of stuur een e-mail naar prvvbuinen@gmail.com!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...

Voetbalvereniging Musselkanaal schenkt € 4.414 aan Kinderhotel Burcht Wedde

De voetbalvereniging Musselkanaal heeft een prachtig bedrag opgehaald voor het Kinderhotel Burcht Wedde.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.