Oranje Nassau en Erwin Heerlijn verlengen samenwerking

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en gaan ook graag volgend seizoen met elkaar door.

Zaterdag 1e klasser Oranje Nassau heeft het contract met hoofdtrainer Erwin Heerlijn met een jaar verlengd. De club is verheugd met de contractverlening van Heerlijn, die komend seizoen zijn vijfde jaar ingaat bij de Stadjers. Beide partijen zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en zetten deze graag nog een seizoen voort. De club is zeer content met de ontwikkeling en de visie van de trainer Heerlijn, die uitstekend bij de club past. Ook Heerlijn zelf vindt dat hij uitstekend op zijn plek zit bij de zaterdag eersteklasser en ziet nog voldoende perspectief om verder te bouwen. Daarnaast heeft Oranje Nassau ook het contract met keeperstrainer/assistent Peter van der Sluis met een jaar verlengd.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in de provincies Drenthe en Groningen in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gezocht: keeperstrainer

Voetbalvereniging Alteveer zoekt per direct een keeperstrainer. Alteveer is een gezellige vereniging waar prestaties ...

SC Angelslo en Hans Kamphuis per direct uit elkaar

De wegen van SC Angelslo en hoofdtrainer Hans Kamphuis scheiden per direct.

SJS sluit seizoen af tegen Buinerveen

SJS sluit zaterdag het seizoen af met een oefenwedstrijd tegen Buinerveen.