Transfertalk: Oud Nieuw Buinen-spits Arnoud Bentum naar ACV

Arnoud Bentum maakt komend seizoen de overstap van Harkemase Boys naar ACV. De oud-spits van Nieuw Buinen wil dichterbij huis voetballen.

Foto ACV, Arnoud Bentum moet volgend seizoen voor goals zorgen bij de derde divisionist.

Arnoud Bentum verdedigt volgend seizoen de clubkleuren van derde divisionist ACV. De aanvaller maakt de overstap van competitiegenoot Harkemase Boys. De overstap naar de Assenaren heeft voor Bentum mede te maken met zijn huidige werkzaamheden. Bentum is werkzaam in Groningen en woont in Veendam en kiest met een overgang naar ACV voor een voetbalclub dichterbij huis.  

De 28-jarige aanvaller was dit seizoen al een aantal keren trefzeker voor de Friezen en liet in het verleden ook zien te kunnen scoren bij zijn vorige clubs. Zo speelde Bentum onder andere bij Veendam 1894, waar hij naam maakte als aanvaller. Dat ontging ook destijds zondag eersteklasser Nieuw Buinen niet. Bij de Buunermonders trof Bentum in twee seizoen tijd 25 keer doel. Na twee seizoenen Nieuw Buinen maakte de spits de overstap naar het Groningse Be Quick 1887. Ook daar liet Bentum zich gelden, de aanvaller maakte dertig goals in drie seizoenen. De aanvaller is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Harkemase Boys.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing zondag 17 mei

In de strijd om promotie en/of klassebehoud komen dit weekend zeven ploegen uit de ...

Publicatiedata competitie- en bekerindelingen seizoen 2022/2023

Overzicht van de publicatiedata van de competitie-indelingen en beker-indelingen.

Dames Onstwedder Boys / Alteveer kampioen

Na een klinkende overwinning is het gezamenlijke damesteam van Onstwedder Boys en Alteveer kampioen ...