Pekelder Boys verlengt met technische staf 1e en 2e elftal

Pekelder Boys is tevreden met de technische staf van het eerste en tweede en heeft daarom de contracten met een jaar verlengd.

Ard Leeraar is ook na dit seizoen hoofdtrainer van het eerste elftal van Pekelder Boys. Het contract van Leeraar is met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Heiligerlee is bezig aan zijn eerste seizoen bij Pekelder Boys.

Door de Corona-maatregelen zijn flink wat wedstrijden en ook trainingen helaas niet doorgegaan. Ondanks dat zijn bestuur en hoofdtrainer tevreden over de samenwerking en kijken vol vertrouwen vooruit. “Op basis van de resultaten kun je natuurlijk nog niet veel zeggen. Corona maakt het wederom een bijzonder voetbalseizoen. Toch zijn we erg tevreden met Ard Leeraar en zijn we er van overtuigd dat hij de juiste man is voor de club”, aldus Ronnie Meijer, voorzitter van Pekelder Boys.

Ook Kor Schreuder en Truus Pathuis verlengen. Sinds het begin van dit seizoen is Schreuder eindverantwoordelijke voor het 2e elftal van Pekelder Boys. Een zeer jonge en talentvolle groep die klaargestoomd moeten worden voor het eerste elftal. Ook het contract van Kor Schreuder is met 1 jaar verlengd. Het contract van clubverzorgster Truus Pathuis is eveneens met een jaar verlengd.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Polen – Slowakije: 1-2

De tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Polen - Slowakije.

Webinar over financiele compensatieregelingen voor sportclubs

De KNVB houdt een webinar over financiële compensatie voor sportclubs.