SPW en Veelerveen in evenwicht in doelpuntrijk duel

SPW en Veelerveen hielden elkaar in een vriendschappelijk duel in evenwicht.

Foto Jacob Musch, SPW en Veelerveen speelden een vermakelijk oefenduel dat in 3-3 eindigde.

Na lange tijd geen wedstrijd gespeeld te hebben kruisten SPW en Veelerveen zondagmiddag 30 januari de degens in een vriendschappelijke oefenwedstrijd. Veelerveen, dat de trotse koploper is van de zondag 5e klasse C, keek bij rust tegen een 3-1 achterstand aan. Stefan Westerhof had SPW op voorsprong gebracht waarna Swen Wichertjes voor de gelijkmaker tekende. Via Jelmer Jasken en Bram Poelman liep de thuisploeg voor rust verder uit naar een 3-1 voorsprong. Na rust kwam Veelerveen terug tot 3-2 via een eigen doelpunt van SPW-kant. Swen Wichertjes scoorde vervolgens uit een strafschop de 3-3 voor Veelerveen, wat tevens de eindstand bleek.

Foto’s Jacob Musch: SPW – Veelerveen

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in de provincies Drenthe en Groningen in beeld kunnen en blijven brengen.