SC Stadskanaal verliest oefenduel met ruime cijfers van VV Emmen

SC Stadskanaal verloor in een vriendschappelijk duel tegen VV Emmen met ruime cijfers.

Foto Stoffer Bakker, Leon Bos scoorde het enige doelpunt voor de Knoalsters.

SC Stadskanaal speelde zondag een vriendschappelijk duel tegen hoofdklasser VV Emmen. In de eerste helft konden de Knoalsters heel aardig meekomen en deed het niet veel onder voor de bezoekers. De Emmenaren gingen wel met een 0-1 voorsprong de rust in. In de tweede helft maakte de hoofdklasser wel het verschil en dat leidde uiteindelijk tot een ruime 1-5 overwinning voor de bezoekers. Het enige doelpunt voor Stadskanaal werd gemaakt door Leon Bos. Stoffer Bakker maakte een fraaie fotoreportage van de vriendschappelijke wedstrijd:

Foto’s Stoffer Bakker: SC Stadskanaal – VV Emmen