PJC zet goede reeks voort tegen Kwiek

PJC kende een goede hervatting van de competitie en won op bezoek bij Kwiek. De ploeg uit Nieuwe-Pekela blijft koploper in de zondag vierde klasse C.

PJC lijkt dit seizoen een van de voornaamste titelkandidaten te zijn in de zondag vierde klasse C. De koploper zette zijn goede reeks ook na de winterstop voort en won in Hoogezand met 1-3 van Kwiek. Met 27 punten uit 10 duels staat PJC voorlopig fier aan kop, maar moet men wel waken voor nummer twee Engelbert, dat met 22 uit 8 er qua verliespunten beter voor staat.

De ploeg uit Nieuwe-Pekela moest deze middag aantreden op het kunstgras in Hoogezand tegen middenmoter Kwiek. Onder kletsnatte omstandigheden was het Kwiek dat deze wedstrijd op een 1-0 voorsprong kwam. Tim Stiekema scoorde uit een indirecte vrije trap de openingstreffer. PJC liet zich echter niet van de wijs brengen en kwam op gelijke hoogte. Een snel genomen corner werd binnen geknikt door Henk Blauw. Wederom lag een corner ten grondslag aan de 1-2, deze werd binnen gekopt door Alexander Norder. In de slotminuten ontsnapte Jur Bontjer nog een keer aan de defensie en doelman van de thuisploeg, waarna hij de bal simpel kon binnen schieten: 1-3.

Doneer vrijblijvend een bedrag om ons te ondersteunen!

Doneer € -

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Treffer ’16 in extremis naast Gasselternijveen

Het kelderduel tussen Gasselternijveen en De Treffer ’16 heeft geen winnaar opgeleverd. Gezien het ...

Ruime overwinning voor SJS

SJS heeft op het eigen sportpark met duidelijke cijfers afgerekend met GEO. De ploeg ...