Rolder Boys zet Gruno opzij met zevenklapper

Rolder Boys was een maatje te groot voor Gruno en boekte een riante overwinning, waarmee men goede zaken deed in de top van het klassement.

Rolder Boys heeft zich nadrukkelijk in de top vier genesteld in de zondag tweede klasse L. De zwart-witte brigade van Rick Slor won met 2-7 op bezoek bij het lager geklasseerde Gruno en klom daardoor naar de vierde plek op de ranglijst. Bovendien zag de ploeg uit Rolde nummer drie WKE verliezen van Valthermond, waardoor dat verschil terug liep tot twee punten.

Ondanks een wat stroef begin was Rolder Boys deze middag duidelijk de bovenliggende partij. Gruno kwam dan nog wel op een 1-0 voorsprong via Mitchell van Kalfsbeek, maar de gasten trokken de wedstrijd daarna snel naar zich toe. De bezoekers kwamen op gelijke hoogte en via treffers van Ferdi Hidding en Per Kirchhoff kwam men voor rust nog op een comfortabele 1-3 voorsprong.

Na de pauze liep Rolder Boys simpel weg naar een grote overwinning en stond het na een uur spelen al 1-5 via Kirchhoff en Frank Suurd. Daarmee was de koek nog niet op, Siemen Krikke maakte er 1-6 van. De zevende treffer kwam op naam van Steijn Bloembergen, voor Gruno maakte Nicky Smid de stand nog iets dragelijker: 2-7. Een goede hervatting voor de Roldenaren, die met zes punten achterstand koploper Valthermond ook nog in het vizier weten te houden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Derde klasse lonkt voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft zichzelf op een zonovergoten sportpark “De Boskamp” een goede uitgangspositie verschaft ...

SPW ziet PJC laat langszij komen

SPW kon het gat met PJC niet nog verder vergroten, maar zag de concurrent ...

EEC en HOC gelijk op

De Kanaalstreek-derby tussen EEC en HOC was er één met grote belangen. Beide teams ...