Topper tussen DZOH en Gorecht eindigt onbeslist

De topper in de zaterdag tweede klasse J tussen DZOH en Gorecht eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarmee DZOH de aanval van Gorecht afsloeg.

Koploper DZOH heeft de aanval van runner-up Gorecht weten af te slaan. In Emmen werd het 1-1 tussen de nummers een en twee van de zaterdag tweede klasse J. Daardoor behield DZOH de voorsprong van drie punten.

In een gelijk opgaande eerste helft waren er kansen over en weer, maar was het de ploeg uit Haren die doel trof. Sven Hazewinkel schoot na een kleine twintig minuten spelen onberispelijk binnen: 0-1. Dat bleek tevens de ruststand, ondanks dat beide ploegen een aantal goede kansen kregen.

Na de pauze was het voornamelijk DZOH dat de toon zette en het bezoekende Gorecht flink onder druk wist te houden. Het duurde echter pas tot diep in de tweede helft voordat de gasten capituleerden. Daniel Sanafikhah scoorde een vijftal minuten voor tijd pas de gelijkmaker. DZOH ging vol door voor de zege, maar moest ook waken voor de countermogelijkheden van Gorecht. Gescoord werd er echter niet meer, waardoor DZOH koploper bleef en de marge van drie punten behield.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Collectief van GKC sterker dan Eext

Het aanstellen van Emiel Jansen lijkt GKC geen windeieren te leggen. De Gasselters speelden ...

TEVV komt net tekort tegen Emmen

Dat TEVV een smallere selectie heeft dan v.v. Emmen is bekend en dat brak de ...

Westerwolde simpel langs uitgedund Alteveer

In een Kanaalstreek-derby, die nooit een echte wedstrijd werd, heeft Westerwolde op relatief eenvoudige ...