WVV moeizaam naar ruime overwinning op Mussel

WVV kende een moeizame middag tegen Mussel, maar boekte toch een ruime overwinning. Het profiteerde optimaal van de puntendeling tussen HS ’88 en SJS.

De stand van 1-5 doet anders vermoeden, maar WVV kende een moeizame middag op sportpark De Slenk in Mussel. Wel profiteerden de Winschoters optimaal van het gelijke spel in de topper tussen HS ’88 en SJS, waardoor WVV klom naar de tweede plek op de ranglijst in de zaterdag vierde klasse D.

WVV won vorige week al moeizaam van laagvlieger Tiendeveen, maar ook tegen het eveneens laag geklasseerde Mussel kwam het uiteindelijk moeizaam tot een overwinning. Dat mochten de Winschoters vooral zichzelf aanrekenen, want in de eerste helft had het al afstand kunnen nemen van Mussel. Het kwam weliswaar op voorsprong via topschutter Matthijs Mollema, maar liet ook menig kans onbenut.

WVV recht de rug

Daardoor zat Mussel nog in de wedstrijd en de ploeg van trainer Arend Scholtens knokte zich in het tweede bedrijf meer en meer in het duel. Daarbij gingen de Winschoters steeds slordiger spelen en dus was het niet eens verwonderlijk dat de gelijkmaker op het scorebord kwam. Lars Hemmes prikte de 1-1 binnen, waardoor WVV opnieuw kon beginnen. De gasten wisten echter de rug te rechten en begonnen in de slotfase toch weer beter te voetballen en begonnen de druk steeds verder op te voeren op het strijdende Mussel dat zichtbaar vermoeider raakte. Martijn Delger bracht WVV dan ook opnieuw op voorsprong, waarbij het buitenspelsignaal van de Mussel-grensrechter werd genegeerd. Daarmee was het verzet gebroken aan de kant van Mussel en kon WVV uiteindelijk nog uitlopen naar een ietwat geflatteerde ruime 1-5 overwinning. Marc Drenth en twee doelpunten van Mollema brachten de eindstand op het scorebord. Volgende week wacht voor WVV de topper tegen koploper HS ’88, Mussel heeft een vrije zaterdag.

Doneer vrijblijvend een bedrag om ons te ondersteunen!

Doneer € -

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen wint eenvoudig van SVBC

Buinen won met met ruime cijfers van SVBC en blijft druk houden op koploper ...

Veelerveen op kampioenskoers na nieuwe overwinning tegen Alteveer

Veelerveen boekte alweer de veertiende zege op rij, ook Alteveer kon de koploper niet ...

Gieten wint topper van Peize

Gieten deed goede zaken met de winst op Peize en lijkt zich in de ...