Overzicht zaterdag 5e klasse F: Zevenklapper voor Scheemda, NWVV wint van hekkensluiter

SC Scheemda boekte een zevenklapper tegen Harkstede, ook NWVV en Bargeres wonnen hun wedstrijden.

Erica ’86 – NWVV: 1-3

De Nieuw-Weerdingers wonnen op bezoek bij hekkensluiter Erica ’86. Dankzij goals van Jasper Jansen, Marko Mihalj en Roy Super won NWVV met 1-3. Joop van Veen scoorde de enige treffer van de thuisploeg. Door de zege blijft NWVV bovenin meedraaien.

BATO – Bargeres: 0-4

Bargeres boekte een ruime overwinning op BATO, de Emmenaren versloegen BATO met 0-4. In Winschoten was Jordi de Vries tweemaal trefzeker voor de bezoekers. Ook Rob van de Graaff deed een duit in het zakje voor Bargeres, dat weer over SETA heen wipte op de ranglijst.

SC Scheemda – Harkstede: 7-0

SC Scheemda is de laatste weken ook bezig met een opmars, welke zaterdag een vervolg kreeg tegen Harkstede. De bezoekers bleken duidelijk een maatje te klein en kregen een zevenklapper om de oren. Tom Knollema was de man van de wedstrijd aan de kant van de thuisploeg, Knollema maakte maar liefst vier van de zeven doelpunten. Jasper Brink kwam ook tweemaal tot scoren, het zevental werd volgemaakt door Sven Bootsman.

Westerlee – Damacota: 0-1

Damacota boekte een nipte overwinning op bezoek bij Westerlee. Rodney Meijer wist het enige doelpunt van de middag te maken en bezorgde daarmee de ploeg uit Nieuwe Pekela drie punten. Daardoor steeg Damacota een aantal plekken op de ranglijst en staat het nu achtste. Westerlee blijft op plek tien staan.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC met gemak langs GKC

Op basis van de voorgaande ontmoetingen was de Kanaalstreek-derby tussen GKC en HOC eentje ...

SPW en Veelerveen in evenwicht in doelpuntrijk duel

SPW en Veelerveen hielden elkaar in een vriendschappelijk duel in evenwicht.

SPW niet langs tiental Roswinkel

Kersverse vierdeklasser SPW speelde haar eerste officiële duel van het seizoen tegen SC Roswinkel. ...