Gieten en FC Ter Apel ’96 in evenwicht

Gieten en FC Ter Apel ’96 speelden in een doelpuntrijk duel gelijk tegen elkaar, maar schoten met een punt niet veel op.

Gieten en FC Ter Apel ’96 hielden elkaar in een vermakelijke wedstrijd in evenwicht. De Gietenaren hadden bij rust nog een 3-1 voorsprong, maar zag Ter Apel in de tweede helft langszij komen. Met het punt schoten beide middenmoters niet heel veel op.

De thuisploeg kende een aardige start van de wedstrijd en stond na twintig minuten spelen al op een 2-0 voorsprong. Jort Jongejan en Marnix Kruize hadden Gieten aan de leiding gebracht. Dennis Fecken zette Ter Apel vervolgens op het scorebord, waarna David Modderman de ruststand op 3-1 bepaalde. Na de pauze kwam Ter Apel echter goed terug in de wedstrijd. Eerst was het Rick Krops die al snel de aansluitingstreffer wist te produceren, waarna Daniel Manning de gelijkmaker liet aantekenen. Daarbij bleef het ook en dus eindigde het treffen in 3-3.