Overzicht zondag 5e klasse D: Buinerveen wint topper en pakt koppositie

Buinerveen won de topper van HHCombi en heeft de koppositie weer in handen.

HHCombi – Buinerveen: 0-2

Buinerveen heeft de topper tegen HH Combi met 0-2 gewonnen. De bezoekers kregen over de hele wedstrijd gezien de betere kansen. Het leidde ook tot de 0-1 van Jeffrey Potze, die scoorde uit een snel genomen vrije trap van Roy Feiken. Die voorsprong werd verdubbeld door Ate de Vries, die het laatste tikje gaf bij de 0-2. Er waren nog kansen op meer, maar gescoord werd er niet meer. Buinerveen heeft door de overwinning de koppositie in 5F weer in handen.

Weiteveense Boys – SC Roswinkel: 0-4

Sportclub Roswinkel boekte een ruime overwinning op bezoek bij Sportclub Roswinkel. De bezoekers hadden in Tim Kleinenberg de man van de wedstrijd. Kleinenberg scoorde een hattrick, het andere doelpunt kwam op naam van Roy van der Sluis. Roswinkel blijft door de zege in de subtop staan.

De Treffer ’16 – Zandpol: 3-2

Het kelderduel in de zondag 5e klasse F werd een prooi voor De Treffer ’16. De thuisploeg won het duel met 3-2, waarbij Melvin Wiering twee treffers voor zijn rekening nam. Zandpol zag Geryo Wolters twee keer scoren, maar zag ook twee rode kaarten.

Witteveense Boys – GKC: 2-0

GKC leed een nederlaag op bezoek bij Witteveense Boys. Beide treffers voor de thuisploeg werden gemaakt door Finn Woering. Door de nederlaag wipte Witteveen over GKC heen op de ranglijst, de Gasselters staan nu zesde.

SVBC – Valther Boys: 2-1

SVBC boekte een nipte 2-1 overwinning op Valther Boys. De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong vanuit een strafschop. Basilius Dellas benutte het gegeven buitenkansje. Valther Boys leek zelfs op 0-2 te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. In de tweede helft draaide SVBC de wedstrijd om. Via Davey Geerts kwam het op gelijke hoogte, waarna Joey Beuker de thuisclub in de slotfase de drie punten bezorgde.

Stand zondag 5e klasse D

ClubWedstrijdenPuntenDoelsaldo
1. Buinerveen82236-11
2. HHCombi92032-15
3. SVBC81923-11
4. SC Roswinkel91534-18
5. Witteveense Boys '8781221-16
6. GKC81017-15
7. JVV81030-36
8. Valther Boys9814-16
9. De Treffer '169815-30
10. Weiteveense Boys858-24
11. Zandpol837-45

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eext verliest weer eens

Er kwam een einde aan een mooie reeks van Eext, Engelbert bleek zondag te ...

Mussel pakt drie punten in Winschoten

Na de oorwassing van vorige week tegen Sweel (5-0 red.) heeft SV Mussel heeft ...