Wedde en Kwiek speelden gelijk, Wedde kwam tot tweemaal toe op voorsprong maar wist de winst niet over de streep te trekken.

Foto Jacob Musch, Wedde en Kwiek waren aan elkaar gewaagd en dat mondde uit in een 2-2 gelijkspel.

Wedde en Kwiek hebben elkaar zondag in evenwicht gehouden. In een open en gelijk opgaand duel kregen beiden ploegen voldoende kansen en kwamen beide teams tweemaal tot scoren: 2-2.

Wedde opende als eerste de score via clubtopscorer Ezra Abbas, maar zag Kwiek op slag van rust langszij komen via Tim Stiekema. In de tweede helft kwam Wedde opnieuw op voorsprong, ditmaal was Brian Kuiper de doelpuntenmaker. De thuisploeg kreeg daarna de mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, maar moest toezien dat Kwiek toch nog een punt meenam in de slotminuten, Eric Land zorgde nog voor de gelijkmaker namens de bezoekers. Wedde moet naar beneden blijven kijken, terwijl Kwiek op een plek in de middenmoot staat in de zondag vierde klasse C.

Foto’s Jacob Musch: Wedde – Kwiek