Herman Bats nieuwe hoofdtrainer Eext

Eext heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

VV Eext gaat het seizoen 2022 – 2023 in met een nieuwe hoofdtrainer. VV Eext en de 49-jarige, uit Veendam afkomstige, Herman Bats vonden elkaar toevalligerwijs. Bats is geen onbekende voor VV Eext. Begin jaren 90 maakte hij deel uit van het 1e elftal. Als trainer deed de uiterst gemotiveerde trainer ervaring op bij de jeugdelftallen van VV Wildervank.

Bats is toe aan zijn aan een volgende stap in zijn carrière en grijpt de kans die VV Eext biedt met beide handen en vol enthousiasme aan. Herman sprak met (oud) bestuursleden en een representatieve afspiegeling van spelers uit het 1e elftal. In geen enkel gesprek was er over en weer twijfel. Eext gaat Bats de komende weken vast op sportpark ‘t Veld zien, Bats heeft er zin in. Door huidig hoofdtrainer Hemmo Kuipers kende VV Eext het profiel waar naar gezocht moest worden. Clubman, no nonsens, voetbal en betrokkenheid. Herman Bats voldeed aan deze criteria en de club is dan ook blij een oud-speler in te kunnen lijven bij onze prachtige club. VV Eext wenst Bats alvast veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij onze mooie club.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Competitie-indeling: Zondag 3e klasse D

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 3e klasse D.

Column: Afgelast!

De maandelijkse column, dit keer geschreven door Ronald Bulthuis over het afgelasten van wedstrijden.