Titan bindt ook Wijster aan de zegekar

Titan boekte opnieuw een zege en blijft aan kop gaan in de zondag vierde klasse D.

Na de afgelasting van een aantal weken terug, stond de wedstrijd Titan – Wijster voor de tweede maal op het programma. Wijster kent tot nu toe een seizoen met wisselende resultaten en is terug te vinden in de brede middenmoot. Titan daarentegen heeft op dit moment de minste verliespunten in de 4e klasse D en kon met een driepunter wederom goede zaken doen. De herstelde trainer Martin Koppenol moest puzzelen in zijn opstelling, maar ondanks de vele wijzigingen wisten de rood-witten ook Wijster aan de zegekar te binden: 4-1.

Titan-trainer Koppenol kon geen beroep doen op Mike Oosting, Mark Baas, Thijs Over, Remon Poede en Jos Smidt. Rick Poede verving zijn broer onder de lat en Luc Hummel nam de linksbackpositie in. De wedstrijd kende een rommelig begin waarin geen van beide ploegen duidelijk de betere was.

Grip op de wedstrijd

Na een kwartier spelen kreeg Titan meer grip op de wedstrijd. De gastheren wisten dit lichte overwicht ook vrij snel tot uiting te brengen in de score. De voorzet van Harm Jan Moesker was bedoeld voor Patrick Luiten, maar de verdediger van Wijster raakte de bal voor Luiten en passeerde daarmee zijn eigen doelman: 1-0. Vrij kort na het openingsdoelpunt werd de score al verdubbeld door Moesker. Hij reageerde attent op een te korte terugspeelbal in de defensie van Wijster en passeerde doelman Tjarks beheerst: 2-0. Op slag van rust leek de wedstrijd al vroegtijdig te worden beslist. Luc Hummel gaf Moesker een voorzet op maat en hij kopte zuiver raak: 3-0.

Kansen schaars

Wijster ging de tweede helft fel van start en probeerde terug te komen in de wedstrijd. Door de noodgedwongen wissel van Peter Stap in de rust en het uitvallen van Rick Hendriks vroeg in de tweede helft, was het organisatorisch even zoeken voor de rood-witten. Rick Poede moest tot tweemaal toe handelend optreden voordat hij zijn ploeg weer meer grip op de wedstrijd zag krijgen. De kansen waren schaars gedurende de tweede helft en de resterende doelpunten werden dan ook vanaf de stip gemaakt. Moesker maakte vanaf de stip zijn derde van de avond na een overtreding op Julian Bruining. Aan de andere verdiende Milan Jelsma een makkelijk gegeven strafschop waardoor Wijster een eretreffer kon maken vanaf de stip: 4-1. Titan doet middels deze overwinning wederom goede zaken en heeft nu tien dagen geen wedstrijd. 27 maart staat de uitwedstrijd bij DSC’65 op het programma.

Stand zondag 4e klasse D

ClubWedstrijdenPuntenDoelsaldo
1. Titan113044-14
2. Schoonebeek123027-14
3. Gasselternijveen112329-18
4. VV Sleen122328-22
5. EHS '85111733-26
6. Zwartemeerse Boys111625-21
7. DSC '65121419-16
8. Wijster111327-28
9. Buinen121319-35
10. SC Balkbrug111116-23
11. KSC12814-28
12. DVC '5910716-29
13. VIOS12515-38

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand zondag 2e klasse L

Overzicht van de stand van de zondag 2e klasse L.

Programma zaterdag 2 november

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag op het programma staan.

Programma zondag 1 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.