HOC met ruime cijfers langs Ter Apel ’96

HOC boekte een ruime overwinning op FC Ter Apel ’96 en blijft meestrijden om de bovenste plaatsen.

Foto Rianne van der Laan, Jelle Siekman had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de zege van HOC.

HOC blijft meedoen om de koppositie in de zondag derde klasse C. De ploeg uit Odoorn won in eigen huis met 4-0 van FC Ter Apel ’96 en houdt daardoor koploper Musselkanaal in het zicht. De achterstand voor de nummer drie van de ranglijst bedraagt vier punten.

Om in het spoor te blijven van koploper Musselkanaal moest er zondag in eigen huis afgerekend worden met middenmoter Ter Apel. In de eerste helft bleef het lang 0-0, maar op slag van rust sloeg de thuisploeg twee keer kort achter elkaar toe. Jelle Siekman bracht HOC op 1-0, waarna Mark van Bergen de marge voor de pauze verdubbelde. Na rust breidde de thuisploeg de score verder uit via Richard Wiggers en nogmaals Siekman: 4-0. Een ruime overwinning voor HOC, dat profiteerde van het puntenverlies van nummer twee Twedo. Die ploeg speelde met 1-1 gelijk tegen laagvlieger Weerdinge.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – FC Ter Apel ’96