Alteveer en Tonny Huft per direct uit elkaar

De wegen van Alteveer en hoofdtrainer Tonny Huft scheiden per direct.

Het bestuur van voetbalvereniging Alteveer heeft besloten om de samenwerking met hoofdtrainer Tonny Huft per direct te beëindigen. De club bedankt Huft voor bewezen diensten en wenst hem veel succes voor de toekomst. De zondag vijfdeklasser zou na het lopende seizoen al afscheid nemen van Huft, maar doet dit nu per direct. Alteveer kent tot nu toe een wat teleurstellend seizoen en staat momenteel op een negende plaats in de zondag 5e klasse C. Met ingang van het nieuwe seizoen is Willem Dontje de nieuwe hoofdtrainer van Alteveer, die in het huidige seizoen aan het roer staat bij zaterdag vijfdeklasser Westerlee.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De dagelijkse voetbalvraag

Om de voetbal loze coronaperiode een beetje door te komen hebben we een dagelijkse ...

Wegen CSVC en Nico Kats gaan scheiden

CSVC en hoofdtrainer Nico Kats gaan na afloop van het huidige seizoen uit elkaar.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.