SV THOS neemt per direct afscheid van Jaap Sikkema

Zondag vijfdeklasser SV THOS heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Jaap Sikkema.

SV THOS heet per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Jaap Sikkema. Na een gesprek tussen het bestuur van de zondag vijfdeklasser en de spelersgroep heeft het bestuur van THOS besloten om direct afscheid te nemen van Sikkema. 

Sikkema kondigde in december aan komend seizoen de overstap te maken naar buurtgenoot BNC, een besluit dat volgens de club in de maanden erna een aantal fricties opleverde binnen de selectie en vereniging. Het bestuur was wel voornemens om het seizoen met Sikkema af te maken, maar naar aanleiding van het gesprek met de spelersgroep bleek dit echter niet meer haalbaar. Ondanks de tot nu toe behaalde resultaten zag het bestuur geen andere mogelijkheid dan om afscheid te nemen van Sikkema.

Het bestuurt betreurt het genomen besluit, gezien Sikkema ook is opgegroeid bij de verenging THOS. De club wenst Sikkema dan ook zeker succes bij zijn nieuwe vereniging BNC. Nick de Haan en Danny Jager zullen voorlopig de honneurs waarnemen bij THOS.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veelgestelde vragen over het coronavirus in de sport

Het coronavirus roept de nodige vragen op bij sporters, sportclubs en sportbonden.

Vacature(s) plaatsen!

Voetbalclubs hebben de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op onze site.

Zevental nieuwe spelers voor SETA

SETA ziet veel spelers vertrekken, maar krijgt ook een aantal nieuwe spelers ervoor terug.