SV THOS neemt per direct afscheid van Jaap Sikkema

Zondag vijfdeklasser SV THOS heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Jaap Sikkema.

SV THOS heet per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Jaap Sikkema. Na een gesprek tussen het bestuur van de zondag vijfdeklasser en de spelersgroep heeft het bestuur van THOS besloten om direct afscheid te nemen van Sikkema. 

Sikkema kondigde in december aan komend seizoen de overstap te maken naar buurtgenoot BNC, een besluit dat volgens de club in de maanden erna een aantal fricties opleverde binnen de selectie en vereniging. Het bestuur was wel voornemens om het seizoen met Sikkema af te maken, maar naar aanleiding van het gesprek met de spelersgroep bleek dit echter niet meer haalbaar. Ondanks de tot nu toe behaalde resultaten zag het bestuur geen andere mogelijkheid dan om afscheid te nemen van Sikkema.

Het bestuurt betreurt het genomen besluit, gezien Sikkema ook is opgegroeid bij de verenging THOS. De club wenst Sikkema dan ook zeker succes bij zijn nieuwe vereniging BNC. Nick de Haan en Danny Jager zullen voorlopig de honneurs waarnemen bij THOS.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Andries Bremer en Buinen uit elkaar

Vijfdeklasser Buinen moet op zoek naar een nieuwe trainer. In goed overleg hebben Andries ...

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 21

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 21.

Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 14

De tussenstand na speelronde 14 van de FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar.