Gieterveen kansloos onderuit tegen MOVV

Gieterveen kon geen vuist maken tegen MOVV en verloor kansloos met ruime cijfers.

Zondag speelden de Gieteveners de derde wedstrijd van deze week. Waar er eerder al 4 punten gehaald werden tegen twee top 5 ploegen, stond vandaag MOVV op het programma, een vaak lastige tegenstander voor de Gieterveners. Zo ook deze zondag, Gieterveen ging met 1-5 de bietenbrug op.

Het eerste kwartier mag nog gelijk opgaand genoemd worden. Zowel de thuisploeg als MOVV kregen wat mogelijkheden, waarbij topschutter Jordi Blaauw op de lat kopte en Wilte Nijhuis aan de andere kant twee keer gevaarlijke doorkwam maar zijn voorzet uiteindelijk door alles en iedereen gemist zag worden.  De thuisploeg kwam wel op voorsprong. In de counter schoot Wilte Nijhuis op goal, liet de keeper de bal los en kon Ramcharan de bal tegen de touwen schieten.

Scorende Blaauw

Hierna was het MOVV wat gas ging geven en de bovenliggende partij was. Het speelde Gieterveen helemaal zoek en vooral Blaauw kreeg een aantal grote kansen, zo miste hij voor open doel. Na een half uurtje spelen scoorde hij alsnog. Mede-spits Bults worstelde zich door de defensie heen en zette wederom Blaauw alleen voor Lugtenborg. Deze keer wist hij het net wel te laten bollen. Vlak voor rust kwam MOVV zelfs nog op voorsprong. Een afstandsschot van Blaauw caramboleerde via het been van een Gieterveen verdediger over Lugtenborg heen.

Gieterveen komt er niet aan te pas

Na rust wilde Gieterveen het beeld wel wijzigen, maar lukte het maar moeilijk. MOVV bleef makkelijker voetballen en creëerde een handvol kansen. Wederom was er het eerste kwartier na rust nog niet heel veel aan de hand voor de thuisploeg, maar wederom brak Blaauw de ban. Met de rug naar de goal controleerde hij de bal en schoot hij de bal vanuit de draai droog in de verre hoek. Daarna was de ban wel gebroken. Bij de thuisploeg leek de wedstrijd van afgelopen donderdag nog in de benen te zitten, want de puf leek er volledig uit. MOVV scoorde nog tweemaal na fouten in de defensie en Gieterveen kwam niet verder dan wat kleine kansjes.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overzicht 2e klasse K: Ruime zege voor Sellingen

Een ruime overwinning voor Sellingen, Musselkanaal en Annen speelden gelijk.

Nieuw Buinen in slotfase naar zege tegen Stadspark

Dankzij een late goal van Thijs Hateboer won Nieuw Buinen van Stadspark.

EEC niet opgewassen tegen SC Roswinkel

EEC heeft zondagmiddag haar positieve seizoenstart geen vervolg kunnen geven. Sportclub Roswinkel bleek over ...