SC Stadskanaal wint in ‘dying seconds’ van ASVB

Een hele late treffer leverde Stadskanaal drie punten op tegen ASVB.

Een typische 0-0 wedstrijd, daar leek de wedstrijd tussen SC Stadskanaal en ASVB zondag wel op. Het liep uiteindelijk toch nog net even anders. Na een eerste helft met weinig kansen, waarin ASVB overigens nog wel de lat raakte, verliep de tweede helft niet veel anders. Weinig kansen en dus leek het op 0-0 uit te draaien. Maar diep in blessuretijd ontsnapte Wessel Klijnstra nog eenmaal aan de verdedigers van de Blijhammers. De rappe aanvaller trok naar binnen in het strafschopgebied en schoot vervolgens onberispelijk binnen: 1-0. Drie punten en een jubelstemming voor SC Stadskanaal, voor ASVB waren de druiven heel zuur.

Foto’s Stoffer Bakker: SC Stadskanaal – ASVB

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like