Veelerveen haalt Yde de Punt door de gehaktmolen: 1-10!

Veelerveen haalde de dubbele cijfers tegen Yde de Punt, het won maar liefst met 10-1.

Foto Jacob Musch, het was prijsschieten voor Veelerveen tegen Yde de Punt: 1-10.

Koploper Veelerveen heeft geen spaan heel gelaten van Yde de Punt. De thuisploeg werd met dubbele cijfers verslagen door Veelerveen, dat alweer voor de dertiende keer op rij een competitiewedstrijd won. De teller stokte uiteindelijk bij tien doelpunten. Rene Wijpkema mocht namens de thuisploeg nog de eer redden. Het doelpuntenfestijn werd zondagmiddag geopend door Jelle Oost, de clubtopscorer van Veelerveen maakte er in totaal vier tegen Yde de Punt. Ook Jeffry van der Veen liet een hattrick noteren. Alwin Prusen, Tim Kampshoff en Swen Wichertjes maakten het tiental vol. Met 39 punten uit 13 duels is Veelerveen nog altijd foutloos. Komende zondag wacht het duel met nummer twee WEO, dat zeven punten achterstand heeft. Weet Veelerveen ook dat duel te winnen, dan lijkt het kampioenschap in de zondag 5e klasse C slechts nog een kwestie van tijd.

Foto’s Jacob Musch: Yde de Punt – Veelerveen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onverzettelijk EEC neemt punten mee uit Eext

Al na vier minuten kwam EEC op voorsprong in de wedstrijd tegen Eext. Een ...

Onstwedder Boys niet opgewassen tegen koploper Vitesse ’63

Onstwedder Boys kon geen vuist maken tegen koploper Vitesse '63 en verloor in eigen ...

Valthermond in extremis langs Raptim

Van tevoren werd al verwacht dat Raptim- uit nog wel eens een lastige pot ...