SETA pakt eerst periodetitel zonder te spelen

SETA wint de eerste periodetitel in de zaterdag 5e klasse F.

SETA heeft gisteravond beslag weten te leggen op de eerste periodetitel in de zaterdag 5e klasse F. Daarvoor moest het wachten op de inhaalwedstrijd tussen NWVV en ZNC. De Nieuw-Weerdingers hadden ook nog een kleine kans om de periodetitel te halen, maar moesten dan wel met een enorme monsterscore winnen. NWVV boekte woensdagavond wel een ruime 5-1 overwinning op ZNC, maar dat was niet voldoende om SETA van de periodetitel te houden. Zodoende pakt SETA de eerste periode en kan de koploper zich volledig gaan richtingen op de titelstrijd in 5F.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 verslaat mede-promovendus Gieten

Na de overwinning tegen DVC’59 vorige probeerde FC Ter Apel ’96 het goede gevoel ...

TEVV verliest opnieuw

TEVV heeft na de 3-0 nederlaag bij Actief uit Eelde, de aansluiting met mede-kampioenskandidaat ...