Vanaf 11 april geen uitstel meer mogelijk vanwege corona

De KNVB heeft besloten dat wedstrijden niet meer vanwege corona mogen worden afgelast.

Om de voortgang van de competitie te waarborgen is besloten dat per heden (maandag 11 april) het niet meer mogelijk is om in categorie A van het veldvoetbal en in zowel categorie A als B van het zaalvoetbal uitstel te vragen vanwege corona. Daarnaast zien we dat de noodzaak om uitstel voor corona aan te vragen minder aanwezig is door het fors dalende aantal coronabesmettingen en het aangepaste overheidsbeleid.

Veldvoetbal

De laatste weken voor het eind van de competitie willen we bij voorkeur geen doordeweekse wedstrijden meer inplannen om te kunnen waarborgen dat de laatste twee wedstrijdronden gelijktijdig worden afgerond. Het aantal doordeweekse inhaalmomenten voor het veldvoetbal is beperkt in de maand mei. We zien dat in meerdere competities al gebruik wordt gemaakt van de doordeweekse inhaalmomenten in mei en dat het aantal mogelijkheden om in te halen voor teams steeds beperkter wordt. Om te zorgen dat de nacompetitie tijdig kan beginnen is het noodzakelijk om het aantal beschikbare doordeweekse inhaalmomenten vrij te houden voor eventuele andere tegenslagen, bijvoorbeeld voor een afgelasting door weersomstandigheden.

Lees het volledige bericht via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/66110/vanaf-11-april-geen-uitstel

Bron: KNVB

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Prijsvraag EK 2016

Nu Oranje niet meedoet aan het EK in Frankrijk is het toernooi een stuk ...

Word geen Daan!

De KNVB heeft een campagne gestart om toch zoveel mogelijk voetballers te behouden voor ...