Veelerveen op kampioenskoers na nieuwe overwinning tegen Alteveer

Veelerveen boekte alweer de veertiende zege op rij, ook Alteveer kon de koploper niet van puntverlies beroven.

Nog steeds is Veelerveen ongeslagen in de vijfde klasse. Ook vv Alteveer wisten de mannen van Boelo Dekker aan de zegekar te binden. Het werd 2-0.

In november 2021 werd het 1-3 toen Veelerveen de uitwedstrijd speelde tegen Alteveer. Wel een overwinning destijds, maar geen makkelijke wedstrijd. De resultaten van de bezoekers waren sindsdien heel wisselend. Vooraf gezien was het voor Veelerveen dan ook lastig wat voor tegenstander men zou treffen.

Snel op voorsprong

Veelerveen kwam snel op voorsprong door een goal van Jeffry van der Veen, die alweer zijn negende maakte in deze competitie. Het veldoverwicht was gedurende de eerste helft voor Veelerveen, maar het afmaken bleef nog achterwege. Yannick Kruizinga kwam regelmatig over de rechterkant met een goede voorzet, maar de spitsen wisten de kansen niet te benutten. Keeper Stan van der Weide keepte ook een puike wedstrijd, maar echt gevaarlijk werd Alteveer niet. Voor rust werd het na een schitterende pass van Alwin Prusen nog 2-0 door andermaal Jeffry van der Veen. Dit was tevens de ruststand. Na rust was Veelerveen gebrand om de score uit te breiden en de mogelijkheden waren er ook zeker, maar gescoord werd er niet meer. En dus bleef het 2-0 en pakte Veelerveen ook in deze 14e competitiewedstrijd de volle winst.

Op zaterdag 16 april ontvangt Veelerveen WEO dat tweede staat met 32 punten uit 13 wedstrijden. De wedstrijd begint om 18.00 uur op het sportpark in Veelerveen. Bij winst lijkt het kampioenschap zo goed als zeker binnen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger sluit 2015 af met overwinning

Borger heeft goede zaken gedaan door het inhaalduel tegen SVN’69 met 3-1 te winnen. ...

Terug in de tijd: Sellingen overklast Bareveld

Bareveld kende een vervelende middag tegen Sellingen met een 0-5 nederlaag en twee rode ...