Gasselternijveen wint opnieuw van Sleen en heeft plek drie stevig in handen

Gasselternijveen deed uitstekende zaken met de overwinning op Sleen en staat er goed voor in de zondag vierde klasse D.

Gasselternijveen heeft gistermiddag onder een prachtig zonnetje een keurige 2-1 overwinning behaald op Sleen.

Gasselternijveen moest het stellen zonder de geblesseerde clubtopscoorder Menas Sihasale. De eerste helft was Sleen de betere ploeg, voetballend gezien de beste ploeg uit deze klasse, alleen was het bij de gasten net de eindpass die ontbrak. Ook mag gezegd worden dat de verdediging van Gasselternijveen in de organisatie prima stond. Op het middenveld was Sleen de baas en daar werd Gasselternijveen soms behoorlijk overlopen. Tot hele grote kansen kwam Sleen niet en zo hield Kevin Koops zijn doel schoon. Gasselternijveen kreeg drie goede mogelijkheden ondanks het matige spel van de 1e helft alleen Koomans, tot tweemaal toe, en Meems schoten net niet met scherp.

Spektakelstuk

De tweede helft werd een spektakel.  Sleen drong aan en ging op zoek naar de 0-1. In de 55e minuut kreeg Sleen heel goedkoop een penalty toegewezen, maar Koops redde fantastisch en dit kantelde de wedstrijd. Gasselternijveen werd sterker en sterker en na een mooie aanval via Maarten Hommes en Brandon Meems was het Niek Poppinga die knap binnenschoot en tegen de verhouding in Gasselternijveen op 1-0 bracht. Gasselternijveen bleef doorgaan en zette hoog druk en Sleen kwam er niet meer uit. Na een geweldige crosspass van achteruit was het Niek Poppinga die met een prachtige stift zijn tweede van de middag maakte en zo de Nieveensters op een 2-0 bracht. Daarna waren er nog kleine kansen om de wedstrijd helemaal op het slot te gooien, vooral omdat Sleen ook na twee keer geel met tien man kwam te spelen. Nadat Quinten Knol zijn debuut mocht maken, waarbij Niek Poppinga een publiekswissel kreeg, was het toch nog Sleen dat de aansluitingstreffer kon maken uit een standaardsituatie. Verder kwam Sleen niet meer en zo won Gasselternijveen opnieuw met 2-1 van Sleen en staat het stevig op de 3e plaats. Aankomende zondag wacht de kraker in en tegen de nummer twee van de ranglijst: Schoonebeek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen zet goede reeks voort tegen Wedde

Gieterveen heeft Wedde aan de kant gezet en zette daarmee een goede reeks voort.

Gasselternijveen wint eenvoudig van Heiligerlee

Gasselternijveen won bij Heiligerlee en blijft zo meedoen om plaatsing voor de nacompetitie.

SJS heeft koppositie in het vizier na zege op WVV

SJS deed met de winst in de topper tegen WVV hele goede zaken voor ...