SC Stadskanaal niet opgewassen tegen WKE ’16

Stadskanaal was niet opgewassen tegen WKE ’16. De Emmenaren boekten alweer de vijfde overwinning op rij.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal kon geen vuist maken tegen WKE ’16.

SC Stadskanaal is bezig aan een mindere serie. De Knoalsters kwamen flitsend uit de winterstop met vier overwinningen op rij, maar van de laatste vijf duels werd slechts een gewonnen. Zaak voor de manschappen van Stadskanaal-trainer Jordi Nijgh om de komende weken de boel weer op de rails te krijgen om niet alsnog in de gevarenzone te belanden. 

Stadskanaal moest zondag zijn meerdere erkennen in het hoger geklasseerde WKE ’16. De Emmenaren zijn in tegenstelling tot de Knoalsters bezig aan een goede serie en trokken die lijn door in Stadskanaal. De overwinning van WKE betekende alweer de vijfde overwinning op rij. Bij rust stond WKE ’16 op een 0-1 voorsprong, waarna deze rond het uur spelen werd uitgebreid naar 0-2. Een kwartier voor tijd werd het pleit definitief beslecht: 0-3. Henk Bakker had met twee treffers een belangrijk aandeel in de overwinning van WKE, Mike Duinkerken nam het andere doelpunt voor zijn rekening.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – WKE ’16

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen maatje te klein voor Bellingwolde

Na de makkelijke overwinning op Zuidlaarderveen van vorige week ging het er voor Gieterveen ...

Fotoverslag: Gieterveen – GKC

Gieterveen wist in een spannende wedstrijd in de slotfase af te rekenen met GKC: ...

Nieuw Buinen wint dankzij goals van Arjan Wiegers

Het kwam dit seizoen bij Nieuw Buinen niet zo heel vaak voor dat een ...