Westerwolde ontmoet SPW in inhaalduel op sportpark De Barlage

Westerwolde en SPW spelen donderdagavond een inhaalwedstrijd tegen elkaar.

Na de minimale overwinning van afgelopen zondag in en tegen Gieten, moet Westerwolde opnieuw proberen donderdagavond 28 april a.s. een aantal wedstrijdpunten op haar conto bij te schrijven. Nadat de wedstrijd 10 april wegens gebrek aan spelers bij SPW niet door kon gaan, ontmoet Westerwolde dus donderdagavond in eigen huis in een inhaalduel de club van de Pekelderweg uit Stadskanaal.
De Stadskanaalster ploeg staat op dit moment op de twaalfde plaats op de ranglijst. Uit de 16 gespeelde wedstrijd heeft het team van trainer Jeroen Wiegman tot dusver 10 punten verzameld. Het doelsaldo van SPW is 18–37. Westerwolde staat momenteel op de zevende plaats op de ranglijst met nu 25 punten uit 16 wedstrijden en een doelsaldo van 27-32. Ondanks het huidige verschil in punten, zal ook deze ontmoeting tussen Westerwolde en SPW vast en zeker weer een boeiend treffen worden. Reden genoeg om donderdagavond sportpark De Barlage met een bezoekje te vereren.
De wedstrijd op sportpark De Barlage in Vlagtwedde begint deze avond om 19.45 uur en staat onder leiding van arbiter Wigchers uit Exloo. De wedstrijdbal is aangeboden door INSTALLATIE Profi uit Bourtange, waardoor dit bedrijf tevens wedstrijdsponsor is. Zondag 1 mei staat er weer een thuiswedstrijd voor de Vlagtwedder formatie op het programma. Dan komt FC Ter Apel ’96 op bezoek. Die wedstrijd begint om 14.00 uur. Voorafgaande aan dit duel zullen wij u weer op de hoogte brengen van de dan actuele stand van zaken in de derde klasse C. Na afloop van het duel van zondagmiddag komt Koos Darwinkel trouwens een optreden verzorgen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma Tussenronde Protos Weering Zaalvoetbal woensdag 4 januari

Vanavond staat de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op het programma.

De Oefencampagne 2019/2020

Overzicht van de oefenwedstrijden die tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen worden gespeeld.