Teams inschrijven voor nieuwe veldvoetbalseizoen: van 1 juni t/m 20 juni

Teams kunnen vanaf 1 juni worden ingeschreven voor het nieuwe voetbalseizoen.

Het huidige seizoen bevindt zich nog in de beslissende fase, maar het is ook belangrijk de blik alvast op het nieuwe seizoen te richten. Voordat de competitie start is het namelijk noodzakelijk de teams bij de bond in te schrijven. Voor het seizoen 2022/’23 is het mogelijk om van 1 juni tot en met 20 juni de teaminschrijvingen te regelen in Sportlink Club.

Bij het inschrijven van teams komen zaken om de hoek kijken die goed zijn om te weten. Door hiermee rekening te houden kun je teams zo optimaal mogelijk indelen en beleven voetballers het meeste plezier aan voetbal.

Voor het volledige bericht en inschrijven zie onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/54845/teams-inschrijven-voor

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like