Veelerveen moet kampioenschap uitstellen

Het lukte Veelerveen nog niet om de titel binnen te halen, voor het eerst werden er punten verspeeld in de competitie.

Foto Jacob Musch, Veelerveen moet nog wachten tot zondag voordat het echt feest kan vieren. Tegen THOS werd het eerste puntverlies geleden (0-0).

Veelerveen heeft donderdagavond het kampioenschap in de zondag 5e klasse C nog niet veilig kunnen stellen. De foutloze koploper, die tot nu toe al haar wedstrijden won, bleef tegen nummer twee THOS steken op 0-0. Alleen een overwinning volstond voor de titel, nu moet het zondag gebeuren op bezoek bij hekkensluiter Oldambtster Boys. 

Veelerveen had duidelijk last van de spanning en kreeg eindelijk eens weer behoorlijke tegenstand. Daar waar andere wedstrijden met ruime cijfers werden gewonnen daar bood THOS goed partij. Ook de eerste wedstrijd werd maar nipt gewonnen door Veelerveen en ook vanavond had men het lastig tegen de ploeg uit Beerta. Veel grote en uitgespeelde kansen kreeg Veelerveen niet, dat zo nu en dan THOS ook gevaarlijk zag worden. Doelpunten vielen er echter niet, waardoor het 0-0 gelijke spel nog niet volstond voor een kampioenschap. Dat die er zondag alsnog gaat komen lijkt slechts een formaliteit.

Foto’s Jacob Musch: Veelerveen – THOS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like