Musselkanaal is kampioen!

Musselkanaal is kampioen geworden in de zondag 3e klasse C.

Musselkanaal is zondag kampioen geworden van de zondag 3e klasse C. De formatie van Wessel Woortman werd dat zonder te spelen. Musselkanaal had namelijk een vrije speelronde, maar zag naaste concurrent HOC met 2-0 onderuit gaan bij Twedo. Daardoor is het verschil met nog drie wedstrijden te gaan tien punten, een verschil dat niet meer is te overbruggen. Musselkanaal zet met het kampioenschap alvast een mooie kroon op het goede seizoen, waarin de ploeg tot nu toe nog maar een keer verloor. Met verder 18 overwinningen en twee gelijke spelen plus een doelsaldo van 77 voor en 17 tegen mag het zich oprecht de verdiende kampioen noemen van de zondag derde klasse C. Komende zondag speelt Musselkanaal uit tegen Gieten, waarna de kampioensfestiviteiten plaats zullen vinden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loting halve finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

De poule-indeling voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is bekend.

Column: De aandoenlijke voorbereiding

Een column over de aandoenlijke voorbereiding, geschreven door Gijs Klompmaker.