Musselkanaal is kampioen geworden in de zondag 3e klasse C.

Musselkanaal is zondag kampioen geworden van de zondag 3e klasse C. De formatie van Wessel Woortman werd dat zonder te spelen. Musselkanaal had namelijk een vrije speelronde, maar zag naaste concurrent HOC met 2-0 onderuit gaan bij Twedo. Daardoor is het verschil met nog drie wedstrijden te gaan tien punten, een verschil dat niet meer is te overbruggen. Musselkanaal zet met het kampioenschap alvast een mooie kroon op het goede seizoen, waarin de ploeg tot nu toe nog maar een keer verloor. Met verder 18 overwinningen en twee gelijke spelen plus een doelsaldo van 77 voor en 17 tegen mag het zich oprecht de verdiende kampioen noemen van de zondag derde klasse C. Komende zondag speelt Musselkanaal uit tegen Gieten, waarna de kampioensfestiviteiten plaats zullen vinden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Snelle, Oranje & KNVB: Kinderen, ga voetballen als Oranje!

Minder kinderen zijn gaan voetballen door de aanwezigheid van het coronavirus. De KNVB stimuleert ...

Muur van de Kanaalstreek: EINDSTAND

Doelpuntenmakers krijgen al een aantal seizoenen aandacht bij FC Kanaalstreek. Vanaf dit seizoen geven ...

Wilbert Arends gaat Musselkanaal verlaten

Aan het einde van het lopende seizoen zullen v.v. Musselkanaal en trainer Wilbert Arends ...