Gasselternijveen stelt nacompetitie veilig na overwinning op DVC

Gasselternijveen beleefde een makkelijke middag tegen DVC en heeft nacompetitie veilig gesteld.

Gasselternijveen heeft zich verzekerd van de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse na een eenvoudige overwinning op DVC.

Gasselternijveen ging goed van start en zocht zo snel mogelijk na de 1-0. Helaas waren de kansen niet besteed aan Saman, Koomans, Meertens en Poppinga. DVC werd af en toe gevaarlijk uit de counter en zo was het een kwartier voor tijd Koops die redding moest brengen. Vlak voor rust werd Koomans onreglementair na de grond gebracht en dezelfde Koomans bracht uit de strafschop de 1-0 op het scorebord. Na rust met de ingevallen Sihasale die terug is na een blessure ging Nieveen op zoek naar de 0-2. Even later was het invaller Sihasale die met een prachtige actie en een geweldig schot de 2-0 binnen schoot. Daarna wisselde Oosting jongens om te sparen voor Wijster aanstaande dinsdag.

Nieuwe energie

De invallers brachten nieuwe energie en deden het goed. In de 70e minuut ging Siem Salomons op avontuur en probeerde het van 40 meter en zijn afstandsschot verdween achter de goalie van DVC 3-0. De 4-0 was misschien wel de mooiste aanval van de middag na een mooie opbouw van achteruit was het Koomans met een mooie assist, die Tristan Salomons alleen voor de keeper zette en hij schoot beheerst de 4-0 binnen. Vlak voor tijd was het de ingevallen Kreuger die goed doorkwam over de rechterkant en met een voorzet Koomans bediende die de 5-0 op het scorebord bracht en dit was tevens de eindstand en zo is Nieveen verzekerd van Nacompetitie en kan het zelfs 2e worden als ze dinsdag de inhaalwedstrijd winnen van Wijster.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS wint in derby van Mussel

SJS won de Kanaalstreekderby van Mussel en is daarmee goed begonnen aan de tweede ...

Overzicht: zondagvoetbal

Nieuw Buinen én Emmen hebben zichzelf in de strijd om de tweede periode een heel ...