Meeden stelt Jaap Veldhuis aan als nieuwe hoofdtrainer

Meeden heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Meeden heeft voor het komende seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Onlangs besloot huidig hoofdtrainer Tammo van Weerden vroegtijdig te stoppen bij Meeden. Dat gebeurde in goede harmonie tussen club en trainer.
Van Weerden was van mening dat hij komend seizoen de ploeg niet verder kon brengen. Meeden is Van Weerden dan ook zeer dankbaar voor wat hij voor de club heeft betekend. Overigens blijft Van Weerden niet lang zonder club, komend seizoen gaat hij als hoofdtrainer aan de slag bij Bareveld.
Meeden heeft inmiddels een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor komend seizoen in de persoon van Jaap Veldhuis. De in Groningen woonachtige Veldhuis is sinds 2020 actief bij zondag derdeklasser Groninger Boys en gaat een overeenkomst aan voor een jaar.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC in de ban van Protos Weering

Debuteren op Protos Weering en direct doordringen tot de halve finale. Vierdeklasser HOC is ...

Exclusieve FC Kanaalstreek biertafel winnen?

Bij een voetbalwedstrijd hoort een derde helft. En bij een derde helft hoort een ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.