Overzicht zondag 3e klasse C: Sellingen wint topper van HOC, Musselkanaal viert kampioenschap

Sellingen won de topper van HOC, Musselkanaal verloor weer eens een keertje.

Gieten – Musselkanaal: 3-2

Musselkanaal werd vorige week al kampioen zonder te spelen. Doordat naaste concurrent HOC verloor van Twedo kon de ploeg van trainer Wessel Woortman niet meer achterhaalt worden. Daardoor stond er zondag totaal geen druk meer op in de uitwedstrijd tegen Gieten, die vooral in het teken stond van het vieren van het kampioenschap. Gieten won de wedstrijd zelfs met 3-2, mede dankzij twee goals van David Modderman. Ook Patrick Veldman was trefzeker voor de thuisploeg. Tussendoor deden Jordy Oost en Jeroen Ots wat terug voor Musselkanaal, dat ondanks een nederlaag groots feest vierde vanwege het behaalde kampioenschap.

HOC – Sellingen: 1-4

In de strijd om plek twee maakte Sellingen het weer spannend. De bezoekers kwamen door de zege op gelijke hoogte met HOC. Corné Prins opende de score voor Sellingen, dat via twee treffers uitliep naar een ruime 0-3 voorsprong. Die kwam nooit meer in gevaar in de tweede helft, waarbij beide ploegen nog een keer tot scoren kwamen. Ian de Vrieze namens Sellingen, Jelle Siekman namens de thuisploeg. Ook Twedo heeft nog zich op plek twee en staat een punt achter op beide ploegen.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – Sellingen

FC Ter Apel ’96 – SVV ’04: 3-1

Het duel der middenmoters werd een prooi voor FC Ter Apel ’96. Door de zege klommen de Kloosterdorpbewoners over SVV heen op de ranglijst naar plek zes. Diep in de tweede helft zorgde Rick Krops voor de beslissende 3-1.

Bellingwolde – SC Erica: 0-7

Voor Bellingwolde is het doek gevallen. De hekkensluiter ging er thuis kansloos af tegen SC Erica en leed een 0-7 nederlaag. De club raakte afgelopen zomer veel spelers kwijt en kon dat dit seizoen niet opvangen. Bellingwolde stond bijna het gehele seizoen onderaan de ranglijst en dus keer het volgend seizoen terug in de vierde klasse.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen verliest nipt van VV Heerenveen

Nieuw Buinen blijft in de problemen na de nederlaag tegen VV Heerenveen.

Zeperd voor Valthermond tegen Noordster

Kees Dun. Deze naam zal nog lang naklinken op sportpark ‘De Meent’ in Valthermond. ...